Vandring vid Vårdagjämningen

Först och främst så ser jag att jag inte skrivit här på ett tag. Men mindinharmony.com finns i allra högsta grad kvar! <3

Idag så infaller Vårdagjämningen! Och med det så är vi officiellt på vårens första dag. Under dagen så kan man gärna bestämma lite nya mål och intentioner som du vill se manifesteras under den kommande tiden. Det är en aktiv tid då det ska plöjas, harvas och sås ute på åkrarna. Men det är också dags att så ett inre frö för att skänka livskraft till det du vill ska växa inuti dig själv!

Var och en av oss märker ju att vår samtid kommer med osäkerhet, planer får ofta ändras och det är inte alltid så enkelt att se ljuset i tunneln. Jag tycker därför att det är väldigt viktigt att inte glömma bort att finna balans och kraft ute i naturen. För när vi gått några timmar längs en stig i skogen och sedan sitter och tittar in i en lägereld, då tystnar tankarna och livet blir lite enklare och inte så komplicerat. Detta kan nog var och en känna igen sig i. För där ute bland koltrastar, vårblommor och porlande bäckar finns en väg in till våra hjärtan, glöm inte detta.

Under gårdagen var jag själv på en vandring längs en väldigt vacker å med fina vattenfall. Där började jag min vårdagjämning som kommer avslutas med en liten vår-ceremoni under dagen. Jag önskar alla en härlig vår!

Lämna ett svar