Mina behandlingar och tjänster sker utifrån ett shamanskt helhetsperspektiv. Tillsammans så ser vi till att förstå bakgrunden till det som skett och vad det är som behövs göras för att komma till rätta med det som händer.

Då du kontaktat mig så pratar vi först kring vad du önskar och du får höra ifall jag tror mig kunna hjälpa dig.

Exakt hur en behandling eller konsultation utförs är inte statiskt, men du kommer att få en grov uppskattning över vad du kan förvänta dig i början av processen. Vi pratar sedan löpande och min förhoppning är att du skall känna dig trygg genom hela processen.

Rekommendationer (tas tacksamt emot!)

Jag är märkbart påverkad efter mötet med dig. Jag är förändrad, känns som jag släppt taget om saker som jag hållit fast vid. vemodig och ledsam känsla men också känsla av frihet.
-M
Har haft svårigheter med mitt halschakra som Ingen har kunnat hjälpa mig med, är otroligt tacksam för hjälpen och att min själsdel är tillbaka.
-RM
Jag har gjort vad du sa till mig med Hagtornsbuske/träd och nu ligger det i Guds händer, det känns bra. Tack för du finns.
-M
Tackar dig för allt du gjort för vårt hus och de små som också bor här. Vi lovar att respektera dem och uppmärksamma dem.
-I & G
Hon har sedan två dagar sedan hittat en ny kompis som tagit med henne på bussen till och från skolan och detta har hon klarat galant och platsen som är fullt med folk och blandat med olika folkslag är nu plötsligt en bagatell för henne. Kan det blir bättre? 🙂
-A