Mina behandlingar och tjänster sker utifrån ett shamanskt helhetsperspektiv. Tillsammans så ser vi till att förstå bakgrunden till det som skett och vad det är som behövs göras för att komma till rätta med det som händer.

Då du kontaktat mig så pratar vi först kring vad du önskar och du får höra ifall jag tror mig kunna hjälpa dig. Bestämmer vi oss för att gå vidare så kostar en behandling/konsultation vanligtvis 900kr och betalas i förskott.

Exakt hur en behandling utförs är inte statiskt, men du kommer att få en grov uppskattning över vad du kan förvänta dig i början av processen.

Ofta så träffas vi och en healing innefattar alltid samtal före och efter. Handlar det om healing så kommer jag att be dig att ligga ner för att ta emot healingen. Jag kommer att utföra anderesor och trumma, sjunga och använda olika kraftföremål för att hjälpa dig. Ibland får du också uppgifter som du behöver utföra för att healingen skall ta effekt.

Efter healingen är utförd så pratar vi kring det som skett innan vi avslutar.

Läs också min etiska utgångspunkt

Kontakta mig

*= Obligatoriska fält

Vad kan du t.ex. kontakta mig om?

Healing och guidning

Jag ger healing, hjälp och personlig guidning i livsfrågor.

Reningar och husrensning

Jag tar bort stagnerade energier och hjälper vid negativ påverkan.

Specialgjorda ceremonier och tjänster

Kontakta mig så pratar vi om dina önskemål.

Kurser och trumningar

Få information om kommande kurser och träffar.

Skicka mig dina frågor och kommentarer

Frågor och idéer är välkomna.

Rekommendationer (tas tacksamt emot!)

Jag är märkbart påverkad efter mötet med dig. Jag är förändrad, känns som jag släppt taget om saker som jag hållit fast vid. vemodig och ledsam känsla men också känsla av frihet.
-M
Har haft svårigheter med mitt halschakra som Ingen har kunnat hjälpa mig med, är otroligt tacksam för hjälpen och att min själsdel är tillbaka.
-RM
Jag har gjort vad du sa till mig med Hagtornsbuske/träd och nu ligger det i Guds händer, det känns bra. Tack för du finns.
-M
Tackar dig för allt du gjort för vårt hus och de små som också bor här. Vi lovar att respektera dem och uppmärksamma dem.
-I & G
Hon har sedan två dagar sedan hittat en ny kompis som tagit med henne på bussen till och från skolan och detta har hon klarat galant och platsen som är fullt med folk och blandat med olika folkslag är nu plötsligt en bagatell för henne. Kan det blir bättre? 🙂
-A
Stäng meny